Politica retur/anulare

Conditii generale pentru returul / schimbul produselor comercializate si expediate de Hairglam Professional Srl:

– Returul produselor se va efectua in maxim 14 zile calendaristice de la data evidentiata in documentul de achizitie eliberat la vanzarea produselor.
– Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, ambalajul original al produsului sa fie intact si nedeteriorat, astfel produsele nu se accepta la retur.
– Solicitarea returului /schimbului sa fie trimisa la adresa contact@hairglam.ro
– Produsul/produsele sa fi fost achizitionate in urma cu maxim 14 zile
– Sa fie ambalate individual, in mod corespunzator pentru a pastra propietatile produselor si sa contina toate accesoriile si etichetele
Achizitionarea produselor sa se fi facut on-line sau telefonic sau in afara spatiilor comerciale Hairglam Professional.
Sa fie insotite de o copie a documentului justificativ de achizitie
Nu se accepta returnarea produselor care:
– prezinta urme de folosire, deteriorare sau uzura;
– nu pot fi acceptate din motive de protectie a sanatatii sau igiena si care au fost desigilate;
– au fost personalizate la cererea cumparatorului.

Produsele livrate la comanda speciala cat si produsele executate conform cerintelor clientului  ( personalizate ) nu se accepta la retur.

Produsele deteriorate in timpul transportului nu fac obiectul despagubirii si inlocuirii in conditii de garantie a Hairglam Professional Srl.

La receptia coletului, in cazul in care acesta prezinta urme de deteriorare sau ambalajul este deschis,cumparatorul are obligatia sa instiinteze livratorul, sa faca receptia produselor dupa factura cu livratorul si sa intocmeasca impreuna cu acesta un proces verbal in care sa specifice starea coletului si a bunurilor.

Cumparatorul va instiinta furnizorul si vor solicita companiei de transport rezolvarea incidentului.
 
Contravalorea produselor achitate atat online prin card bancar sau numerar la transportator ( curier ) prin cont colector se va restitui in termen de maxim 7 zile lucratoare dupa ce produsele returnate au fost primite si analizate de vanzator.
Cumparatorul are obligatia sa completeze in solicitarea de retur transmisa la adresa contact@hairglam.ro, datele cumparatorului si contul bancar IBAN pentru a primi contravaloarea produselor comandate. 

Echipa Hairglam Professional